Door stil te staan kom je verder (Geert Bettinger)

€ 115,- *

Direct starten

een andere kijk op probleemgedrag (inclusief het boek)

Gezondheidszorg , Verander- & Projectmanagement

Online Online leren 12-16 uur

Over deze training

Nieuwe inzichten in het gedrag van zorgafhankelijke cliënten zal als een verrijking zijn in jouw én hun leven. Wij verwachten niet dat je het roer voor jezelf of binnen de organisatie even gaat omgooien. Wat wij wel verwachten is dat je meer open leert te staan om je te verdiepen in het gedrag van zorgafhankelijke cliënten dat je tot nu toe mogelijk als 'probleemgedrag' omschrijft.

Voor wie is deze training bedoeld?

Verzorgenden, begeleiders, maatschappelijk werkenden, docenten, jeugdwerkers en nadrukkelijk ook ouders en of mantelzorgers.

Wat ga je leren in deze training?

 • DE TRAINING BESTAAT UIT DRIE HOOFDTHEMA’S
  1. Deelnemer kijkt op een andere wijze naar het ‘probleemgedrag’ van een client
  2. Deelnemer handelt vanuit de behoefte van een client.
  3. Deelnemer heeft zicht op eigen aandeel in een (hulpverlenings-) relatie

 • De training doorloop je individueel online via de training app. Je gaat geheel zelfstandig leren. Je wordt daarbij ondersteund door de documentatie en begeleidende video’s in de training app.
  Nadat je bestelling en betaling afgerond is krijg je direct toegang tot de training, het boek wordt binnen enkele dagen aan jou verstuurd.
 • Er bestaat tevens de mogelijkheid om Geert te boeken voor een seminar, bijvoorbeeld binnen de eigen organisatie. Geert zal op een zeer interactieve wijze en aan de hand van meerdere casussen inzichten geven over het gedrag van zorgafhankelijke cliënten. Het bij de training behorende boek kan dan eventueel door Geert gesigneerd worden. 

Wat kun je nadat deze training is afgerond?

Je leert om op een andere manier naar ‘probleemgedrag’ te kijken. Je leert hoe je kunt handelen vanuit de behoefte van de cliënt op een manier die voor jou en je collega's uitvoerbaar is. Je krijgt meer zicht op jouw eigen aandeel in een hulpverleningsrelatie. Door de vele praktijkvoorbeelden kun je beter situaties herkennen.

Bijzonderheden

Kijk voor meer mogelijkheden, zoals het boeken van een seminar, op de website van Geert Bettinger

Planning & prijzen

Nadat je bestelling is afgerekend krijg je meteen toegang tot de training. Binnen een week ontvang je een e-mail, waarin we jouw adresgegevens vragen. Het boek wordt vervolgens binnen enkele dagen naar jou verzonden. 

Kijk eventueel voor meer informatie op de website over deze training van Geert Bettinger

Certificering

Als je de training succesvol hebt doorlopen en na afloop de online vragen juist hebt beantwoord, ontvang je van ons een certificaat. Met dit certificaat kun je aantonen dat je de training hebt gevolgd en succesvol is afgerond.

Locaties

WaarWanneer
Online zelfstudieElke dag starten.
Ga naar afrekenen
Hein Meijer heeft vanaf de eerste online bits en bytes het internet als onderdeel van zijn...
Ik wil meer informatie over deze training.

Heb je nog vragen over deze training of wil je meer informatie over de mogelijkheden ontvangen? Neem dan via dit formulier contact met ons op.

Vergeet niet je naam in te vullen.
Graag telefoonnummer vermelden.
Ongeldige invoer
Ga naar afrekenen

* Verkooprijs is incl. 21 % btw.