Trainer: Chantalle Laheij
Chantalle Laheij heeft na haar opleiding als Z-verpleegkundige een Master bedrijfskunde in de zorg- en dienstverlening (HAN Nijmegen) gehaald. Daarnaast heeft zij een Postacademische Beroepsopleiding Ethiek in de Zorgsector (Radboudumc Nijmegen) en Post HBO Psychologie.
Naast haar theoretische scholing heeft zij een brede ervaring in het “zorg en welzijn domein”.
Begonnen als Z-verpleegkundige bij Koraal is zij vervolgens groepsleidster in een kinderdagbehandelcentrum geweest (Radar), psychiatrisch verpleegkundige bij Vincent van Gogh Instituut, beleidsmedewerkster Zorg en Kwaliteit bij Koraal en bij justitiële jeugdzorg en gesloten JeugdzorgPlus Via Jeugd.
Momenteel werkt ze bij Stichting Pergamijn, zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.
Binnen de eigen praktijk Allargando Zorg, Training & Advies, werkt ze voor organisaties en professionals in de zorg op het gebied van educatie en adviesdiensten.
Chantalle begeleidt ZZP-ers in de zorg en welzijn bij het behalen van hun HKZ kwaliteitscertificaat.
Ze is trainer voor professionals in de erkende HouVast methodiek. En geeft verder trainingen in Ethiek en Cliëntveiligheidscultuur. Verzorgd moreel beraad en geeft begeleide intervisie. Allen met accreditatie voor SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd).
Daarnaast biedt Allargando individuele begeleiding aan volwassenen en kinderen die hooggveoelig en/of hoogdbegaafd zijn. Dat kan zijn op velerlei zijnsvragen.
Werkt met verschillende opdrachtgevers als Unik, PRISMA, Humanitas, PIDZ, Zorgscholing, Stichting Pergamijn, REIK, PSW, William Schrikker Groep en TOP Groep Zevenaar.
Chantalle is geregistreerd docent bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en geregistreerd sociaal werker bij Het Registerplein, lid van BSPW (Beroepsvereniging van professionals in sociaal werk) en lid van het Netwerk Hooggevoelig Heel Gewoon.
Chantalle gelooft in groei & kwaliteit. Groei vereist moed. De moed om de kracht van je denken in te zetten. Zij gelooft dat de meeste mensen de behoefte hebben om te groeien en zichzelf te ontwikkelen en dat als je in de zorg werkt je een stevig fundament nodig hebt om te luisteren naar het appèl dat de ander op jou doet. Haar levensmotto is “Je kunt de golven niet tegenhouden. Maar je kunt wel leren surfen”. Vanuit die overtuiging en met behulp van de IOM methodiek is het Chantalle’s passie om haar kennis over te brengen op medewerkers met een hart voor Zorg en Welzijn.