Trainer: Chantel Jones

Bij Chantel Jones is training altijd onderdeel geweest van haar carrière, eerst in de jaren ‘90 op het gebied van software en de afgelopen jaren als vakdocent Gewichtsconsulent en Orthomoleculair consulent.

In 2007 heeft zij kennis gemaakt met het vakgebied Orthomoleculair Geneeskunde, een geneeswijze die stelt dat je het lichaam de juiste “moleculen” dient aan te bieden zodat het lichaam kan herstellen en gezond blijven op langere termijn. Zelf had zij een aantal chronische klachten en heeft deze kunnen verminderen m.b.v. Orthomoleculaire Geneeskunde en spreekt dan ook als ervaringsdeskundige.
In 2011 heeft Chantel (HBO) zich op basis van haar goede ervaringen met deze geneeswijze laten omscholen tot Orthomoleculair therapeut waarin zij nog meer doordrongen raakte van het feit dat vele gezondheidsklachten met de juiste kennis verminderd kunnen worden en zelfs verdwijnen.

In 2013 is Chantel begonnen als zelfstandig Therapeut. In haar praktijk Cellulair in Balans is de focus gericht op stress/burn-out-, darm- en chronisch klachten. Als BrainQ Epigenetica Specialist speelt het herstel van het Endorfine system vaak een hoofdrol in haar therapieën. Met helder besef dat de gezondheid van de mens bestaat uit een (holistisch) aanpak van “the body, mind and soul”.

Haar interesse in gezondheid en de holistische aanpak hiervan bij klachten heeft er toe geleid dat zij inmiddels talloze (> 40) opleidingen, trainingen en cursussen op dit gebied heeft gevolgd en zij met recht een zeer kundig specialist op dit gebied genoemd mag worden.

Haar grootste frustratie is dat er zoveel mensen onnodig lijden aan gezondheidsklachten simpelweg omdat belangrijke kennis niet meer bij ons als individu bekend is. Chantel wil samen met het Microtraining concept meer mensen deze kennis overbrengen, zodat zij zelf weer de controle hebben over hun gezondheid en optimaal kunnen leven.

“Dedicated to empower you!” luidt de slogan van Chantel Jones.