Trainer: E-ZY Trainer

In het Landschap van Leren gaan veel trainingen op dezelfde manier. Er wordt eigenlijk weinig aandacht besteed aan een uniforme opbouw, borging en kennistoetsing: belangrijke didactische elementen. De kennis wordt overgedragen, de koffie wordt gedronken en nee, er zijn geen vragen meer – en vervolgens is de training afgerond. Probeer je een week later de stof terug te halen, dan zal je ontdekken dat er maar een klein deel is blijven hangen.

We zijn een gemêleerd gezelschap van stuk voor stuk doorgewinterde professionals. Wij wilden het anders doen. Dus gingen wij allemaal individueel op zoek naar een werkwijze die aansluit bij dat gevoel en de ambitie gericht op een hogere leeropbrengst voor individuele deelnemers. Daarin vonden we elkaar. Wij ontwikkelden een methodiek die voor ieder van ons het antwoord op het knagende gevoel gaf. Die ons unaniem 't gevoel geeft dat ’t wél kan. En tja, als een groep gelijkgestemde gepassioneerden écht met elkaar gaan sparren, stuiteren, sprankelen en bruisen, dan ontstaat er iets heel moois. Zoals E-ZY Learning.

Dit maakt trainen bij E-ZY Learning écht makkelijker:

checkmark round icon 18 Geen ‘doe het zelf’-training: door de personal trainer bij iedere training raak je en blijf je gemotiveerd om de training af te ronden én maak je de stof relevant voor jouw situatie.

checkmark round icon 18 Lesstof altijd binnen handbereik: je hebt altijd toegang tot het naslagwerk van de training. Ook maanden na de training kun je alles nog even rustig nalezen. Dankzij de app kan je overal en altijd werken aan je training.

checkmark round icon 18 Geen standaardtraining: de trainer helpt je de stof relevant te maken voor jouw situatie en de resultaten zijn per deelnemer meetbaar en volgbaar.