Trainer: Wieke van der Heiden

Wieke van der Heiden heeft na het volgen van een Maritieme opleiding (Stuurman Kleine Handelsvaart) enkele jaren op zee ervaring opgedaan in het managen van mensen en lading. Nadat zij weer terug was aan wal is zij Veiligheidskundige (MVK) geworden in de wegenbouw en heeft daar een ruime ervaring opgebouwd o.a. in het opzetten van grote en kleine projecten in o.a. de logistiek als de planning. Uiteindelijk is zij in de Zorgsector terecht gekomen en heeft samen met haar zakenpartner het trainingsbedrijf “Briljant” opgezet om zo hun kennis en ervaring op een gerichte en professionele manier te kunnen delen.
De belevingsgerichte zorg is voor haar haar tweede natuur en zij weet als geen ander hoe het is om voor anderen te zorgen. Zij streeft er naar om op een ordelijke en heldere wijze de projecten tot in de puntjes uit te voeren. Gekruid met een gezonde dosis humor, mensenkennis en een goede kennis van zaken in de zorgwereld heeft zij daarnaast oog voor de mensen op de werkvloer. 
De laatste jaren is zij ook als EHBO-Reanimatie Instructeur werkzaam waardoor vaardigheden en handelingen bovenaan haar lijst staan en haar goed af gaan. Een veilige haven creëren voor iedereen is haar credo. Enthousiast en een doorzetter, met oog voor detail.
Met deze achtergrond is Wieke in staat om in samenwerking met IOM en hun methodiek een krachtige en bijzondere training neer te zetten die bij uitstek geschikt is voor Mantelzorgers. Hierbij komen vaardigheden en kennisoverdracht goed naar voren en kan men genieten van een uitermate interessante en handige cursus die in de toekomst goed van pas kan komen.